ISCAR Around the Globe ▼
A+   A-

Iscar Finland Oy


Pertik Oy, joka on palvelut Suomen metalliteollisuutta vuodesta 1957, ja maailman johtavia metalliteollisuuden työkaluvalmistajia, IMC Group yhdistivät voimansa 01.10.2007 muodostaen Iscar Finland Oy:n.
Pertik Oy:n erinomainen asiakasta lähellä oleva osaaminen ja IMC:n laadukkaat tuoteryhmät antavat Iscar Finland Oy:lle erinomaiset lähtökohdat edistää asiakkaitensa tuottavuutta. Laajan vakiovalikoiman lisäksi Iscar Finland Oy pystyy suunnittelemaan ja valmistamaan kappalekohtaiset erikoistyökalut, joko yrityksen omissa tuotantotiloissa Espoossa tai muualla maailmassa, parhaan laadun ja toimitusajan takaamiseksi.

ISCAR Ltd, Iscar Finlandin emoyhtiö, valmistaa korkealaatuisia työkaluja metalliteollisuudelle ja on maailman toiseksi suurin lastuavien työkalujen valmistaja. Suuri osa sen tuotannosta tulee Israelin Tefenistä, jossa yrityksellä on suunnittelu- ja tuotantolaitokset.
ISCAR on alansa edelläkävijä uusien luovien ratkaisujen tekijänä ja koneistuksen asiantuntijana. Sen tuotevalikoima kattaa kaiken vaihtopalalla tapahtuvan lastuavan työstöön, on sitten kysymys katkaisusta, jyrsinnästä tai sorvauksesta. Lisäksi ISCAR valmistaa jyrsintappeja ja työkaluja suurnopeuksia käyttävälle teollisuudelle.

ISCAR Manager

info(ät)iscar.fi

Interactive map