Jacob Harpaz

Jacob HarpazISCAR in C.E.O. ja IMC Group:in pääjohtaja.

Warren Buffett

Warren BuffettBERKSHIRE HATHAWAY:n hallituksen puheenjohtaja, C.E.O. ja suurin osakkeenomistaja, IMC Group:in omistaja.

Stef Wertheimer

Stef WertheimerISCARin perustaja joka loi ISCARista menestyksekkään yrityksen ennakkoluulottoman johtajuutensa ja visioidensa avulla.IMC Group - Maailman johtavia metallin poisto teknologian valmistajia

ISCAR on suurin IMC:n (International Metalworking Companies) yrityksistä. Yhdessä yritykset tarjoavat dynaamisen ja kokonaisvaltaisen tuotevalikoiman metallin koneistukseen. Nämä yritykset valmistavat erittäin laajan kokonaisuuden kovametallisia teräpaloja ja -jyrsimiä sekä teränpitimiä, jotka kattavat suurimman osan metallin työstösovelluksista. IMC myös tarjoaa eri teollisuuden aloille menetelmäsuunnittelua ja alakohtaisia ratkaisuja. Monet innovatiiviset tuotteet, jotka on suunniteltu asiakkaan nimenomaisiin tarpeisiin, ovat tehneet IMC:stä alan johtavan toimijan useilla merkittävillä aloilla kuten auto-, lentokone- ja muottiteollisuudessa

ISCAR Tooling Upgrades

ISCAR on esitellyt lukemattomia uusia tuotteita joista jokainen tähtää parempaan tuottavuuteen, kannatavuuteen ja toimivuuteen (3 P: higher Productivity, Profitability and Performance).
Joitain uusien tuotteiden tuomia etuja ovat:
  • Uudet laadut ja pinnoitteet mahdollistavat suuremmat leikkuuarvot, pienemmän lämmönmuodostuksen, kestävämmän teräsärmän ja pidemmän käyttöiän.
  • Uudet geometriat vähentävät voimantarvetta, säästävät energiaa, parantavat lastunmuodostusta ja tarjoavat enemmän leikkuusärmiä terää kohti.
  • Enemmän monikäyttöisiä työkaluja joilla pysytytään koneistamaan useampia työvaiheita ja joiden avulla saadaan täysi hyöty uusimmista monitoimisorveista.
  • Vahvemmat kiinnitykset itsekiinnittyvissä teräpaloissa jolloin ne kestävät myös hakkaavaa työstöä ja raskasta rouhintaa.
Käyttöehdot ja rajoitukset    Tietosuojaseloste
© Iscar Finland Oy, Metalworking Tools (Iscar.fi) Kaikki oikeudet pidätetään.