Select Region

TECHKNOW

Resize
Dock/Undock
NEW FAQ ADDED
X

Finland

ISCAR FINLAND OY


Finland Manager
Mr. Jaakko Luotonen
Myynti & Markkinointi
Puh. 040 585 1622
Finland Manager
Mr. Simo Luotonen
Toimitusjohtaja
Puh. 0400 609 555
Pertik Oy, joka on palvelut Suomen metalliteollisuutta vuodesta 1957, ja maailman johtavia metalliteollisuuden työkaluvalmistajia, IMC Group yhdistivät voimansa 01.10.2007 muodostaen Iscar Finland Oy:n. Pertik Oy:n erinomainen asiakasta lähellä oleva osaaminen ja IMC:n laadukkaat tuoteryhmät antavat Iscar Finland Oy:lle erinomaiset lähtökohdat edistää asiakkaitensa tuottavuutta. Laajan vakiovalikoiman lisäksi Iscar Finland Oy pystyy suunnittelemaan ja valmistamaan kappalekohtaiset erikoistyökalut, joko yrityksen omissa tuotantotiloissa Espoossa tai muualla maailmassa, parhaan laadun ja toimitusajan takaamiseksi.

ISCAR Ltd, Iscar Finlandin emoyhtiö, valmistaa korkealaatuisia työkaluja metalliteollisuudelle ja on maailman toiseksi suurin lastuavien työkalujen valmistaja. Suuri osa sen tuotannosta tulee Israelin Tefenistä, jossa yrityksellä on suunnittelu- ja tuotantolaitokset.
ISCAR on alansa edelläkävijä uusien luovien ratkaisujen tekijänä ja koneistuksen asiantuntijana. Sen tuotevalikoima kattaa kaiken vaihtopalalla tapahtuvan lastuavan työstöön, on sitten kysymys katkaisusta, jyrsinnästä tai sorvauksesta. Lisäksi ISCAR valmistaa jyrsintappeja ja työkaluja suurnopeuksia käyttävälle teollisuudelle.

Iscar Finlandin myyntiverkosto

Ahertajantie 6
02100 Espoo
Tel. +358-(0)9-439 1420
fax. +358-(0)9-466 328
Käyttöehdot ja rajoitukset    Tietosuojaseloste
© Iscar Finland Oy, Metalworking Tools (Iscar.fi) Kaikki oikeudet pidätetään.