TECHKNOW

Resize
Dock/Undock
NEW FAQ ADDED
X
Contact Us

ISCAR FINLAND OY

Ota yhteyttä

ISCAR FINLAND OY

ISCAR FINLAND OY


Iscar on toiminut Suomen markkinoilla aina 80-luvun alkupuolelta lähtien, ensin maahantuojansa Pertik Oy:n alla ja vuodesta 2007 omana yhtiönään. Iscar Finland Oy:n paikallinen osaaminen ja konsernin laadukkaat tuotteet antavat yritykselle erinomaiset lähtökohdat edistää asiakkaidensa tuottavuutta ja kannattavuutta. Laajan vakiotuotevalikoimansa lisäksi Iscar Finland pystyy suunnittelemaan kappalekohtaisia erikoistyökaluja asiakkaidensa tarpeisiin sekä avustamaan asiakkaitaan menetelmäsuunnittelussa ja avaimet käteen -investoinneissa.

ISCAR Ltd, Iscar Finlandin emoyhtiö, valmistaa korkealaatuisia työkaluja metalliteollisuudelle ja on globaalin IMC Groupin keihäänkärki. IMC Groupilla on tuotantolaitoksia ja keskusvarastoja Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa, ja se on alansa suurimpia toimijoita.

ISCAR on alansa edelläkävijä uusien innovatiivisten koneistusratkaisujen kehittäjänä. ISCARin tuotevalikoima kattaa lähes kaiken vaihtopalalla ja -kärjillä tapahtuvan lastuavan työstön, on sitten kysymys katkaisusta, jyrsinnästä, sorvauksesta tai reikien koneistuksesta. Lisäksi ISCAR valmistaa laadukkaita jyrsintappeja ja pitimiä sekä varastoautomaatiojärjestelmiä. ISCARin digitaaliset palvelut ovat alansa huippua ja yritys tukee asiakkaitaan Teollisuus 4.0:n tavoitteiden mukaisesti tuotannon tehostamisessa ja virheiden minimoimisessa.

Finland Manager
Jaakko Luotonen
Operatiivinen johto
Puh. 040 585 1622
Finland Manager
Simo Luotonen
Toimitusjohtaja
Puh. 0400 609 555Ahertajantie 6D
02100 Espoo
Puh. +358-(0)9-439 1420

Iscar Finlandin myyntiverkosto

Klikkaamalla kuvakkeita ja saat avattua ja suljettua valikon.
×