TECHKNOW

Resize
Dock/Undock
NEW FAQ ADDED
X
Stef Wertheimer

Stef WertheimerYrityksen perustaja ja sen vision takana oleva dynaaminen johtaja ISCAR Ltd

Eitan Wertheimer

Eitan Wertheimer1951-2022
IMC Groupin hallituksen entinen puheenjohtaja, jolla oli tärkeä rooli IMC Groupin kehittymisessä monikansalliseksi yritykseksi.


ISCARin perustajat

Stef Wertheimer ja hänen vaimonsa Miriam perustivat ISCARin vanhaan piharakennukseensa Nahariyassa vuonna 1952. Stef Wertheimerin vision ja hänen tekemänsä pohjatyön ansiosta ISCAR pystyi murtautumaan jo vakiintuneelle alalla. Kova työ ja intohimoinen sitoutuminen mahdollistivat ISCARin kasvun 1950-luvun perheyrityksestä yhdeksi maailman johtavista lastuavien työkalujen toimittajista. Eitan Wertheimer jatkoi työtä isänsä jalanjäljissä 1980-luvulla ja yritys siirrettiin Tefenin teollisuuskeskukseen, joka sijaitsee Länsi-Galileassa, Israelissa. ISCARin laajentuessa edelleen tehtaita, jakelukeskuksia ja toimistoja perustettiin niin Eurooppaan, Kaakkois-Aasiaan kuin Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan.
ISCAR kuuluu IMC Groupiin (International Metalworking Companies) ja on sen johtava tuotemerkki. Konserni on ollut Berkshire Hathawayn omistuksessa vuodesta 2006 lähtien. Yhtenä maailman vahvimmista sijoittajista Berkshire Hathaway antaa ISCARille ja IMC Groupille kestävän pohjan jolla toimia. Eitan Wertheimerin mukaan tämä antaa IMC Groupille mahdollisuuden vielä innovatiivisempaan toimintaan ja aktiiviseen laajentumiseen sekä mahdollistaa paremman ja tiiviimmän yhteistyön asiakkaiden kanssa.
ISCAR on vaatimattoman alkunsa jälkeen kehittynyt tärkeäksi osaksi IMC Groupia, johon kuuluu yli 130 tytäryhtiötä yli 60 eri maassa.