TECHKNOW

Resize
Dock/Undock
NEW FAQ ADDED
X

ISCARin seminaarit

ISCAR järjestää ympäri vuoden teknisiä seminaareja, joihin osallistuu asiakkaita, potentiaalisia asiakkaita ja ISCARin omaa henkilökuntaa. Seminaareja järjestetään sekä pääkonttorilla että yrityksen ympäri maailmaa sijaitsevissa toimistoissa, joista moniin on suunniteltu erikseen omat seminaaritilat. Paikallinen ISCARin henkilökunta pitää seminaarin yhdessä ISCARin tuotepäällikön tai tutkimus ja tuotekehitys -osaston insinöörin kanssa. Monesti seminaarin aikana pidetään myös näytös paikallisessa ISCARin teknisessä keskuksessa, jossa demonstroidaan kuinka ISCARin ratkaisut toimivat. ISCARin periaatteiden mukaan pelkästään tuotteista ja niiden mahdollisuuksista kuuleminen ei ole tarpeeksi, vaan on tärkeää, että asiakkaat pääsevät myös omin silmin näkemään tuotteet toiminnassa. Kaikkien seminaarien päätteeksi osallistujilla on myös mahdollisuus keskustella henkilökohtaisesti ISCARin henkilökunnan kanssa.

Asiakkaiden koulutus
Yksi tärkeimmistä tekijöistä teollisuudessa on tuottavuus. ISCARilla on huomattu, että tuottavuutta voidaan parantaa kouluttamalla asiakkaita, jotta heillä olisi mahdollisimman laajat tiedot tuotteista, niiden käyttömahdollisuuksista sekä mahdollisista vaihtoehdoista. Asiakkaiden koulutus ja tekninen avustaminen ovatkin erittäin tärkeitä ja arvostettuja palveluita.

Asiakkaat voivat yleensä valita haluavatko he kouluttautua omissa tiloissaan, paikallisen yrityksen tiloissa vai ISCARin teknisessä keskuksessa. ISCARin tekninen keskus on yleensä paras vaihtoehto suunnittelijoille, sillä siellä on mahdollista päästä näkemään myös vaihtoehtoisia ratkaisuja ja menetelmiä. Koneistajien ja muun tuotantohenkilökunnan koulutuksen kannalta paras vaihtoehto on usein heidän omat koneensa heidän omissa tiloissaan. ISCARin tavoitteena on auttaa asiakkaitaan kasvattamaan tuottavuutta koulutuksen avulla.

Ota yhteyttä