TECHKNOW

Resize
Dock/Undock
NEW FAQ ADDED
X

ISCAR Tech Center

  • ISCARilla pidetään erittäin tärkeänä jatkuvaa oppimista. Sen vuoksi ympäri maailmaa sijaitsevissa koulutuskeskuksissa järjestetään vuoden ympäri seminaareja, jotka keskittyvät teknologian uusimpiin kehitysaskeliin, erikoistyökaluihin ja koneistusesityksiin.
  • ISCAR on kehittänyt monenlaisia tuottavuutta kasvattavia ratkaisuja eri teollisuuden alojen tarpeisiin ja ISCARilla ymmärretäänkin eri alojen ainutlaatuiset vaatimukset. ISCAR esittelee jatkuvasti uusia innovaatioita metallin työstämiseen ja kehittää myös edistyksellisiä räätälöityjä työkaluja yhdessä asiakkaidensa kanssa. Lisäksi ISCAR tarjoaa omissa koulutuskeskuksissaan koulutusta alan ammattilaisille.
  • ISCARin koulutuskeskukset tarjoavat koneistajille ja menetelmäsuunnittelijoille mahdollisuuden kehittää taitojaan ja kokeilla uusia ratkaisuja käytännössä. Uuden sukupolven koneistajien ja suunnittelijoiden kouluttaminen on hyvin tärkeää ja siksi ISCAR tekee tiiviisti yhteistyötä monien eri yliopistojen ja koulujen kanssa eri maissa. ISCAR tarjoaa useissa maissa myös mahdollisuuden oppisopimuksella työskentelemiseen.
  • Viimeisimmän kahden vuoden ajan ISCAR on tarjonnut verkossa koulutusta, jota useat asiakkaat ovatkin hyödyntäneet. Ympäri maailmaa sijaitsevat koulutuskeskukset tarjoavat mainiot puitteet oikean tuotantoympäristön tarkkailemiseen ja uusien asioiden oppimiseen.