TECHKNOW

Resize
Dock/Undock
NEW FAQ ADDED
X

INDUSTREALIZE

Teollisuudessa tapahtuvien merkittävien muutosten vuoksi lastuavien työkalujen täytyy olla yhä tehokkaampia ja nopeampia. Sen vuoksi ISCARilla kehitetäänkin jatkuvasti uusia edistyksellisiä työkaluja ja kääntöteriä, jotka mahdollistavat paremman tuottavuuden lisäksi myös paremman lopputuloksen. Nykyajan koneistustarpeet ovat usein vaatimuksiltaan erilaisia, erikoistuneita ja haastavia. ISCARilta löytyy erinomaisia työkaluja niin sorvaukseen, uransorvaukseen, katkaisuun, kierteytykseen kuin jyrsintään eri teollisuuden sektoreille.

Moderneissa, älykkäissä tehtaissa käytetään uudenaikaisia koneita, joihin ISCARin NEOLOGIQ-työkalut sopivat erinomaisesti mahdollistaen nopeamman koneistuksen, lyhyemmän asetusajan ja tehokkaan tuotannon vuorokauden ympäri. ISCARin innovatiiviset terägeometriat ovat todettu tehokkaiksi monilla eri metalliteollisuuden aloilla. Geometrian lisäksi myös terälaatu vaikuttaa huomattavasti tuotannon luotettavuuteen ja lopputulokseen työkappaleen koosta, materiaalista ja muodosta riippumatta. Oikean kovametallilaadun ja pinnoitteen yhdistelmän ansiosta ISCARin kääntöterät mahdollistavat tehokkaan koneistuksen älykkäästi.

INDUSTREALIZE-sivusto näyttää parhaat vaihtoehdot kunkin teollisuuden tarpeisiin. Näiltä nettisivuilta löytyy ratkaisuja tuotannon kehittämiseen tehokkaasti ja taloudellisesti.Teollisuuden alat

Lentokoneteollisuus

Lääketiede

Autoteollisuus

Laakerit

Rautatieteollisuus

Öljy- ja kaasuteollisuus

Työstökonevalmistajat

Tuulivoimateollisuus

Voimantuotanto

Työkoneet

Muottiteollisuus

Raskas teollisuus


© ISCAR LTD. Manufacturer of Metalworking Tools (Iscar.com) All Rights Reserved